+31 (0) 13 203 5077 info@fablab013.nl

  De MOPA fiberlaser van lasergraaf is 10x krachtiger dan een gemiddelde CO2 laser en kan daarom ook metalen graveren, markeren, diep graveren en in sommige gevallen ook metaalfolies snijden. Deze laser kan zelfs in KLEUR graveren op roestvaststaal.

  Om dol van te worden

  Onze fiberlaser is ook voorzien van een rotatiemodule waardoor het eenvoudig wordt om bijvoorbeeld ook ringen (binnen en buitenkant) te graveren, maar ook pennen , dubbelzijdige sleutelhangers , sieraden , duivenringen , machine onderdelen , munten en honderden andere toepassingen.

  Welke materialen zijn geschikt

  Materialen die je o.a. kunt bewerken op deze machine zijn : aluminium , staal , zilver , goud , titanium , RVS (inox) , koper , messing en tientallen andere metalen en legeringen. Naast metalen is de machine ook perfect geschikt om kunststoffen en andere materialen zeer snel te voorzien van logo’s , teksten , serie nummers , barcodes , URL’s enz.

  Software tips

  Gratis 2D tekensoftware: Inkscape Laser software: EZCad. Importeer bestanden bij voorkeur als .DXF of .AI

  Zelf aan de slag

  Materialen mag je zelf meenemen. Als je nog niet eerder met de fiber lasersnijder hebt gewerkt kan een labmanager je assisteren. Wil je  meer leren over de fiber lasersnijder, het juist voorbereiden van bestanden en onderzoeken wat deze techniek voor jou kan betekenen? Volg dan een workshop.

  Overige informatie

  Onze lasersnijders zijn ook te huur voor bijvoorbeeld evenementen, beurzen of scholen. Informeer naar de mogelijkheden.

  Jouw opdracht door ons uit laten voeren?