+31 (0) 13 203 5077 info@fablab013.nl

  Jongeren en volwassenen die een eigentijds ambacht willen beoefenen, zijn bij Het Ambachtshuis Brabant aan het juiste adres. In samenwerking met vakmensen die hun ambacht met passie en plezier beoefenen, leiden we mensen op via een vakcursus of via een programma op maat. In de praktijk van het ambacht en in de eigen regio.

  Ambachten zijn stevig in ontwikkeling. Nieuwe generaties ambachtslieden combineren oorspronkelijke vakkennis met nieuwe inzichten, materialen en (digitale) technieken. Ze zijn daarin niet alleen heel succesvol, het geeft het ambacht ook toekomst. Om deze ontwikkeling te stimuleren brengen we vakmensen, ondernemers en belangstellenden met elkaar in contact om oorspronkelijke, nieuwe en bijzondere kennis te delen en in te zetten. De samenwerking met het FABLAB013 versterkt deze ambitie. Vanaf 1 september 2017 is locatie Tilburg van Het Ambachtshuis Brabant gehuisvest in het FABLAB013 aan de Groenstraat139 HAL 553, 5021 LL Tilburg.

  Deze broedplaats in Tilburg is een inspiratiebron voor onze deelnemers die zich oriënteren op een eigentijds ambacht. De vaklieden die bij het netwerk van Het Ambachtshuis Brabant zijn aangesloten vinden in het lab de kennis, de apparatuur en inspirerende vakmensen om hun producten met nieuwe inzichten en technieken tot ontwikkeling te laten komen.

  Elke woensdagmiddag tussen 14:00-17:00 uur is er open inloop voor mensen die zich vrij willen oriënteren. Belangstellenden kunnen onze website raadplegen www.ambachtshuis-brabant.nl of een afspraak maken met liesbeth.neef@onsambachtshuis.nl

  Met vriendelijke groet,

  Liesbeth Neef

  www.ambachtshuis-brabant.nl

  06-53144746