+31 (0) 13 203 5077 info@fablab013.nl

  Fablab013 is een werkplaats waar bedrijven en particulieren terecht kunnen voor de nieuwste, digitale technieken. Wij beschikken over mensen en machines die het mogelijk maken om jouw idee te realiseren. Of je nou hobbyist bent of professioneel, jong of oud; voor elke situatie kunnen wij samen met jou denken over hoe je jouw op maat gemaakte product het beste kan ontwerpen en uitvoeren. Digitale technieken willen wij laagdrempelig aanbieden voor een zo breed publiek.

  Zelf doen
  Ben je bekend met de machines van Fablab013? Dan staat het je helemaal vrij om met of zonder afspraak naar de werkplaats te komen die van maandag tot en met zaterdag geopend is. Reserveer dan wel eerst de machine online hier of kijk ter plaatse of die vrij is.

  Samen doen
  Als je nog niet bekend bent met onze machines, dan raden wij je aan om een desbetreffende workshop bij ons te volgen. Onze labmanagers staan klaar om je vragen te beantwoorden en als je iets wil maken met de nodige hulp, dan zijn zij er ook voor jou.

  Daarnaast werken wij samen met scholen voor het organiseren van techniekdagen en trainingen voor docenten op het gebied van makers-educatie.

  Laten doen
  Met onze kennis op het gebied van prototyping, materiaalgebruik en processing, kunnen wij kleine en grote ondernemers en bedrijven ondersteunen bij projecten waarvoor onze expertise geschikt is. Klik hier voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte, of kom langs.

  Lidmaatschap
  Je kunt lid worden van Fablab013. Dat biedt meerdere voordelen die je hier allemaal kan vinden.